Selecteer een pagina

Let op! De regeling voor Kingspan sandwich panelen is geëindigd per 1 januari 2018.

 

Koploper in duurzame en milieuvriendelijke isolatieoplossingen

Kingspan Insulation is toonaangevend in het produceren van hoogwaardig, milieuvriendelijk en duurzaam isolatiemateriaal. Of u nu gaat om bouwen, verbouwen, renoveren of saneren: voor iedere toepassing heeft Kingspan Insulation een prima isolatieoplossing. Zoekt u de beste isolatie voor uw dak, (spouw)muren, wanden of vloeren, op onze website  vindt u alle informatie over onze oplossingen.

Kingspan Insulation produceert en verkoopt PIR en Resol hardschuim isolatieplaten voor de woning- en utiliteitsbouw en overige industriële toepassingen. Deze vinden afname in heel Europa onder de merknamen Kooltherm®, Therma™ en Selthaan®. Door te kiezen voor isolatiemateriaal van Kingspan Insulation bent u verzekerd van duurzame hoogwaardige isolatie.

Kingspan Insulation in de agrosector

Kingspan Insulation is al jaren marktleider op het gebied van agrarische isolatieproducten. Voor de agrarische sector en de hallenbouw  levert Kingspan Insulation isolatieplaten in diverse uitvoeringen. Voor agrarische gebouwen hebben wij speciale PIR isolatieplaten ontwikkeld, waarmee u een betere luchtstroom creëert, meer energie bespaart en zorgt voor een beter binnenklimaat. De Kingspan Insulation Selthaan producten zijn getest en gecertificeerd op hun brandgedrag waarbij Selthaan Megaplus B een B-S2-D0 (Eurobrandklasse) haalt op het naakte product.  Andere voordelen van de Selthaan Megaplus producten zijn; hoge isolatiewaarde, rot- en schimmelvrij, op lengte leverbaar, eenvoudig te reinigen en bestand tegen in de stal voorkomende logen, zuren en zouten.

Terug naar dakmateriaal