Leden krijgen geld terug bij dakrenovatie

Leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB die hun dak willen renoveren wordt een extra actie aangeboden. Wanneer u uw aannemer of leverancier vraagt de hoogwaardige Ecolor golfplaten te leveren van de Nederlandse producent Eternit ontvangt u €0,35 per vierkante meter terug. Bent u van plan uw dak te renoveren, meldt u dan alvast aan, dan zorgen wij dat u deze actie niet vergeet.

Ik ben van plan mijn dak te renoveren

Ik wil mijn cashback claimen

Ledenvoordeel van €0,35 per m2

Nederlandse producent Eternit

Hoogwaardige bouwproducten

Hoge brandklasses mogelijk


Zorgvuldig vergeleken

Productmanager Johan Schuitemaker legt uit: LTO Ledenvoordeel heeft diverse leveranciers van dakmateriaal met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de prijs, betrouwbaarheid en kwaliteit van de leverancier en het product. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komen de geselecteerde materialen als beste uit de bus als het gaat om prijs, kwaliteit en ervaring.

Bekijk onze selectieprocedure

Hoe werkt de cashback actie?

U ontvangt geld terug indien u bij uw renovatie voor Eternit Ecolor golfplaten kiest of voor de isolatieplaten van Kingspan Insulation. Let bij beiden goed op dat u het juiste merk kiest. U krijgt geld terug via LTO Ledenvoordeel van Eternit / Kingspan Insulation. Vraag uw aannemer of leverancier naar keuze om gebruik te maken van de geselecteerde materialen en meld uw project voor de montage bij ons aan. Nadat uw dakrenovatie is afgerond, kunt u uw cashback claimen bij LTO Ledenvoordeel. Indien uw project voldoet aan de voorwaarden ontvangt u €0,35 per vierkante meter terug. De spelregels zijn hier te vinden.

Dakactie_achtergrond

Wat regelt u met uw aannemer?

U heeft de vrije keuze in het selecteren van uw aannemer of leverancier en spreekt zelf een mooie prijs met hem af voor het project. Om recht te hebben op de cashback actie van €0,35 per m² is het belangrijk dat u samen met de aannemer kiest voor het geselecteerde dakmateriaal.

Stap voor stap

Stap 1

U wilt uw dak renoveren? En heeft interesse in de geld-terug-regeling? Bekijk dan eerst de spelregels op deze website.

Stap 2

Meld hier uw project voor de uitvoering vrijblijvend aan.

U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding in uw email.

Stap 3

U onderhandelt zelf met uw aannemer of bouwbedrijf naar keuze over de te gebruiken materialen en prijs. Geef aan dat u de geselecteerde producten van Eternit of Kingspan wil gebruiken

Stap 4

U laat uw dak renoveren door uw aannemer of bouwbedrijf.

Stap 5

Is uw project uitgevoerd en betaald aan uw aannemer? Stuur ons een e-mail waarin u dit aangeeft. Dit kan door de bevestigingsmail te beantwoorden. Naar aanleiding van uw melding, seinen wij Eternit/Kingspan in dat uw project is afgerond.

Stap 6

U ontvangt €0,35 per m² per onderdeel. Er wordt maandelijks uitgekeerd.

kingspang Insulation logo

Aanmelden of cashback claimen

Wilt u uw project aanmelden kies dan voor de eerste knop. Heeft u uw project afgerond en wilt u uw cashback claimen? Kies dan voor de tweede knop.

Project aanmelden

Cashback claimen

EternitLogo

Ook interessant voor u:

-10%

10% korting op de inventarisatierapport door gecertifieerd adviesbureau RPS.

Lees verder
Volledige ontzorging

Laat u volledig ontzorgen op het gebied van asbest met LTO’s Expeditie Asbestvrij

Lees verder
- 4%

Zo’n 4 % korting én de beste prijs/kwaliteitverhouding van alle aanbieders

Lees verder
- 5%

Tot wel 60% besparen op de gasrekening en ook nog 5% factuurkorting

Lees verder