Totaaloplossing voor uw dak

– Enkel voor leden uit Friesland, Drenthe en Groningen – LTO’s DakActie is de totaaloplossing voor uw hele dak. Laat u in één keer volledig ontzorgen met ledenvoordeel op ieder onderdeel. Het traject bestaat uit drie onderdelen: Asbestsanering met de daaraan voorafgaande asbestinventarisatie, het plaatsen van uw nieuwe dak én (eventueel) de plaatsing van zonnepanelen. Via LTO’s DakActie wordt het hele traject voor u verzorgd door één betrouwbare partij.

LET OP! In de overige provincies kunt u helaas (nog) geen gebruik maken van deze regeling. “In Zeeland en Noord-Brabant kunt u gebruikmaken van een collectieve regeling voor asbestsanering via www.zlto.nl/asbest.

Aanmelden voor LTO’s DakActie

Exclusief ledenvoordeel op ieder onderdeel

Volledige ontzorging

Begeleiding door één betrouwbare partij

Veel ervaring in de agrarische sector

Wat houdt LTO’s DakActie in?

Via LTO Ledenvoordeel zijn er diverse kortingen en voordelen te behalen met betrekking tot asbestsanering in combinatie met het terugplaatsen van zonnepanelen. Denk hierbij aan dakmateriaal, Collectieve Inkoop Zonnepanelen en een scherpe prijs voor het asbestsaneringsrapport. Vanaf 2017 is er nu ook een betrouwbare en zorgvuldige asbestsaneerder die het gehele traject kan begeleiden. Uw voordeel? Kortingen op ieder onderdeel en één begeleidende partij waardoor het gehele traject soepel zal verlopen. U kunt uiteraard ook ieder onderdeel onafhankelijk van elkaar aanvragen.

Asbestsanering_16x9
DakActie

Meld u vrijblijvend aan

Laat het gehele traject begeleiden door één betrouwbare partij. Meld u vrijblijvend aan voor LTO’s DakActie.

Aanmelden voor LTO’s DakActie

“In Zeeland en Noord-Brabant kunt u gebruikmaken van een collectieve regeling voor asbestsanering via www.zlto.nl/asbest.