BioScope: Beter inzicht meer opbrengst

BioScope ontzorgt ondernemers bij het monitoren van akkers en weilanden. Met de verkregen geo-informatie krijgt u inzicht in wat uw bodem en gewassen nodig hebben. Met actuele gegevens van satellieten en drones kunt u vroegtijdig afwijkingen detecteren en daarop inspelen.

LTO Ledenvoordeel heeft voordelige prijsafspraken gemaakt met BioScope. Hierdoor krijgen LTO-leden structureel  korting op het abonnement.

U kunt nu voordelig kennis maken!
Vraag een proefversie* aan voor slechts € 99 (max. 10 ha).

Aantrekkelijk kennismakingsaanbod

N

Beeldzekerheid

Gebruiksklare kaarten

N

Persoonlijke ondersteuning

‘Het is eenvoudig in gebruik en zeer krachtig!’

Manager en tevens inkoopspecialist Arnout Goeman vertelt: Onlangs introduceerden we de diensten van BioScope in ons ledenvoordeelpakket en we hopen dat u net zo enthousiast wordt als wij over deze precisielandbouwdienst. Wij zijn er van overtuigd dat BioScope akkerbouwers meer rendement oplevert met hun nieuw ontwikkelde indexkaarten. Dankzij de combinatie van satelliet en drones kunnen we dit nu eindelijk voor iedereen betaalbaar maken.

De medewerkers van BioScope hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van precisielandbouw. U kunt daardoor rekenen op deskundige hulp en ondersteuning.

Indexkaarten via Akkerweb of Dacom

  • Bodemzonekaart
  • Biomassa indexkaart
  • Stikstof indexkaart
  • Scoutingkaart
  • Bijgroeikaart
  • Taakkaarten

Kijk op bioscope.nl voor voorbeelden.

Maak nu kennis met BioScope

Als lid van LTO kunt u nu tijdelijk extra voordelig kennis maken met BioScope met het proefversie vanaf € 99 (per jaar). Klik op onderstaande knop om hierover geïnformeerd te worden.

*deze wordt niet automatisch verlengd. Upgrade naar meer hectares en diensten zijn uiteraard mogelijk. U krijgt volledige ondersteuning.