Asbestsanering met ledenvoordeel!

Vanaf 2024 zijn asbestdaken verboden. Tijd dus om nu na te gaan denken over een volledige renovatie van uw daken. LTO Ledenvoordeel biedt een extra voordeel aan leden in Drenthe, Friesland en Groningen die het asbest van hun dak willen laten saneren.

Prijsopgave aanvragen

Exclusief ledenvoordeel op asbestsanering

Volledige ontzorging Drenthe, Friesland, Groningen

Gecertificeerd en erkend saneringsbedrijf

Specialist met ruim 20 jaar ervaring

Asbestsanering Drenthe, Friesland & Groningen

U kijkt vooruit, wilt investeren in uw bedrijf en de scope breder trekken dan alleen het verwijderen van het asbest. En daarin wilt u het maximaal haalbare: een gedegen aanpak waarbij de werkzaamheden op uw eigen bedrijf gewoon door kunnen gaan. U kiest dus nooit voor half werk. En dat doet uw asbestsaneerder ook niet!

Voor de leden van LTO in de provincies Drenthe, Friesland en Groningen kan, dankzij de samenwerking met de betrouwbare asbestspecialist Man&Mach, een totaaloplossing aangeboden worden voor de volledige renovatie van uw daken. In één werkgang wordt de sanering van het asbest én de montage van nieuwe dakbedekking voor u uitgevoerd.

Overige provincies

LET OP: In de overige 9 provincies kunt u helaas (nog) geen gebruik maken van deze regeling. In Zeeland en Noord-Brabant kunt u gebruikmaken van een collectieve regeling voor asbestsanering via www.zlto.nl/asbest.

Voor de andere provincies zijn wij momenteel in onderhandeling met diverse asbest saneerders om ook voor u een goed aanbod neer te zetten. U kunt zich wel vast melden via het aanmeldformulier. We houden u dan op de hoogte zodra de onderhandelingen rond zijn.

Dakbedekking

  • Golfplaten, dakpanplaten, sandwichpanelen en licht- en ventilatienokken worden voor u geleverd en gemonteerd.
  • Kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs.
  • Man&Mach kan in één werkgang asbesthoudende golfplaten verwijderen en nieuwe dakbedekking monteren. Het dak ligt dan niet langer open dan nodig is.
LET OP! Leden die hun dak willen renoveren wordt een extra actie aangeboden. Wanneer u uw aannemer of leverancier vraagt golfplaten van Eternit danwel sandwichpanelen van Kingspan te leveren ontvangt u €0,35/m² terug.

Meer over deze actie

MAN_Logo2015_rgb

Ledenvoordeel op asbestsanering

LTO Ledenvoordeel biedt een extra voordeel aan leden uit Drenthe, Friesland en Groningen die het asbest van hun dak willen laten saneren.

Prijsopgave aanvragen

LTO’s DakActie

Asbestsanering, nieuw dak & zonnepanelen in één werkgang met één partij die het gehele traject begeleid? Check LTO’s DakActie!

LTO’s DakActie

Ook interessant voor u:

-10%

10% korting op de inventarisatierapport door gecertifieerd adviesbureau RPS.

Lees verder
€0,35 per m2

€0,35 per m2 retour na aanschaf golfplaten, sandwichpanelen of isolatieplaten.

Lees verder
- 4%

Zo’n 4 % korting én de beste prijs/kwaliteitverhouding van alle aanbieders

Lees verder
- 5%

Tot wel 60% besparen op de gasrekening en ook nog 5% factuurkorting

Lees verder