Selecteer een pagina

Asbestsanering met LTO Ledenvoordeel

Denkt u aan een renovatie van uw daken? Om het saneren van uw asbestdaken zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken, zijn wij een samenwerking aangegaan met Eternit. Als lid van LTO kunt u profiteren van een vrijblijvend keukentafelgesprek waarin alle voor en nadelen op een rijtje worden gezet.

U

Vrijblijvend keukentafelgesprek

Betrouwbare asbestsaneerders

Zeker van een goede prijs

Keukentafelgesprek

Als u een vrijblijvend keukentafelgesprek aanvraagt neemt Eternit binnen enkele dagen contact met u op voor een afspraak. Tijdens dit bedrijfsbezoek wordt u uitgebreid geïnformeerd over het veilig verwijderen van asbest en de mogelijkheden voor het plaatsen van een (gedeeltelijk) nieuw dak. U hoeft dus niet zelf op zoek naar de regels en mogelijkheden of prijzen te vergelijken.

Eternit heeft veel ervaring met dakbedekking in de agrarische sector en kent veel vakmensen in het hele land. Heeft u concrete interesse dan wordt uw aanvraag voorgelegd aan een bekwame asbestsaneerder bij u uit de regio. Zo bent u zeker van een passende offerte met een goede prijs.

Meld u vrijblijvend aan

Eternit neemt contact met u op om uw interesse te bespreken en een afspraak in te plannen. Ook mogelijk in combinatie met ledenkorting op nieuw dakmateriaal en plaatsing van zonnepanelen. Vraag hiernaar in het gesprek met Eternit.