15% korting op hang- & sluitwerk en kluizen

15% korting op hang- & sluitwerk en kluizen

Inbrekers slaan steeds vaker hun slag op het platteland. Daarom is het van belang dat u naast uw woning ook uw schuren beveiligt met goed hang- en sluitwerk en kostbare spullen opbergt in een inbraak- en/of brandwerende kluis. Als lid van LTO Noord, ZLTO en LLTB ontvangt u bij Nauta B.V., leverancier/groothandel van veiligheidsoplossingen, 15% korting bij aankoop van deze producten.
Criminaliteit verplaatst zich steeds meer naar het platteland. Dat blijkt uit de misdaadmeter die het AD onlangs nog publiceerde. Nederlanders besteden namelijk weinig aandacht aan de beveiliging van hun schuur, dit terwijl hier vaak veel waardevolle spullen zoals duur gereedschap, laptops en andere apparatuur wordt gestald. In veel gevallen denkt men dat met een slot de ruimte goed is afgesloten, maar vaak is het slot van een dusdanige kwaliteit dat inbrekers het binnen een minuutje openbreken.

Hang- en sluitwerk

Ook uw boerenbedrijf heeft daarom baat bij goed hang- en sluitwerk. U kunt ramen en deuren op veel manieren beveiligen. Denk bijvoorbeeld aan cilinders, raam- en deursloten, veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging, meerpuntsvergrendelingen en scharnieren. SKG gecertificeerde producten verkleinen de kans op inbraak aanzienlijk. Hoe beter het hang- en sluitwerk, hoe langer een inbraakpoging duurt, des te sneller een inbreker uiteindelijk opgeeft. Een woning met Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) heeft 90% minder kans op een inbraak.

- 15%

15% korting op sloten, hang- en sluitwerk van Nauta

Lees verder

Gecertificeerde kluizen

Geld, belangrijke documenten en kostbaarheden met een hoge financiële of onvervangbare emotionele waarde kunt u beschermen tegen diefstal of brand door deze spullen veilig op te bergen in een gecertificeerde kluis. Goede kwaliteit kluizen worden getest volgens (Europese) normeringen en zijn te herkennen aan het ECB-S keurmerk of een SKG keurmerk (particulieren).
Gecertificeerde kluizen bieden meer zekerheid en staan garant voor een extra hoge kwaliteit en mate van betrouwbaarheid, zowel op het gebied van inbraakwerendheid als brandwerendheid. U kunt kiezen uit diverse kluizen zoals afstortkluizen, inbraakwerende kluizen, brand- en inbraakwerende kluizen en een autokluis.

- 15%

15% korting op kluizen van Nauta

Lees verder
Nauta B.V. is een leverancier/groothandel van veiligheidsoplossingen met een compleet assortiment hang- en sluitwerk en kluizen. Als lid van LTO Noord, ZLTO en LLTB ontvangt u 15% korting op ons complete assortiment. Deze korting is op basis van collectieve inkoop. Voor meer informatie over onze producten kunt u kijken op www.nauta.com. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen via het aanvraagformulier. Wij staan graag voor u klaar om u vrijblijvend te adviseren en te begeleiden!