LTO Ledenvoordeel op propaangas

De collectieve inkoop van propaangas bij OK Gas biedt u direct voordeel van uw LTO-lidmaatschap. LTO Ledenvoordeel verzorgt de inkoop op grote schaal voor alle LTO Leden. Hierdoor heeft u uitstekende voorwaarden. Het resultaat? Een aanzienlijke besparing op de inkoop van uw propaangas.

Neem contact met mij op

U zit nergens aan vast

Gemiddelde besparing van €550,- per jaar

Transparante voorwaarden

Gegarandeerde productbeschikbaarheid

Deskundig, betrouwbaar en 50 jaar ervaring

Zorgvuldig vergeleken

Manager en tevens inkoopspecialist Arnout Goeman legt uit: LTO Ledenvoordeel heeft diverse propaangas leveranciers met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de wensen van LTO-leden door gezamenlijk een programma van eisen op te stellen. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt OK Gas als beste uit de bus als het gaat om: prijs, kwaliteit, ervaring en service.

Bekijk onze selectieprocedure

Propaangas met veel voordelen

Door met het hele LTO-collectief voor propaangas van één leverancier te kiezen, hebben wij uitstekende voorwaarden voor u kunnen bedingen. Een aantal voordelen lichten wij graag voor u uit.

propaanmolecuul

Bijna 1.000 leden besparen gemiddeld € 550,- per jaar

logo ok gas zonder tank

Ook uw propaangas collectief inkopen?

Vul het contactformulier in voor meer informatie. OK Gas neemt dan contact met u op voor een persoonlijke afspraak over de mogelijkheden en tarieven.

Contactformulier

U zit nergens aan vast